2020

ROK 2020

Rok 2020 začal v duchu příprav na Velikonoční dílničku s výstavou. To, co ale následovalo, nikdo nečekal a nezažil, pandemie koronaviru. Jaro jsme nakonec všichni prožili uzavřeni ve svých domovech, včetně samotných Velikonoc.

 

LÉTO – LETNÍ TÁBORY Členové Čtyřlístku se proto s nadějí soustředily na přípravu letních táborů, kam velká část z nich pravidelně odjíždí. Alespoň letní tábory se v roce 2020 povedly. Dva členové odjely v pozici oddílových vedoucích, jeden člen v pozici zdravotník, jeden jako zástupce hlavního vedoucího a jeden v pozici hlavního vedoucího. 

 

STŘELECKÁ STEZKA 5. 9. 2020 v rámci akcí ROZLOUČENÍ S LÉTEM a RUN AND HELP. Začátkem září, se s respektem k situaci ohledně covidu 19, konala již tradiční akce Rozloučení s létem, kde spojením sil tří spolků vznikl dopolední program pro rybáře (Vodník), sportovně laděná dobročinná akce Run and Help (Duha Dobřejovice) a střelecká stezka nejen pro děti vytvořená naším spolkem. Nechybělo občerstvení s rybími kousky v nabídkovém lístku. Akce však byla v odpoledních hodinách doprovázená přívaly deště, který také střeleckou stezku předčasně ukončil. 

 

Po zbytek roku 2020 již nebylo možné pořádat setkání o více lidech, a tak nezbývalo, než vrhnout individuálně síly a energii směrem k rodinám, blízkým a potřebným. Pořádání tradičních akcí, jako Drakiáda, Lampionový průvod, Mikulášská nadílka a Ježíškova pošta, se zrušilo. S energií hledíme do příštího roku a na všechny se těšíme v roce 2021.

No comments.